Jučer je stigla vijest o nastupu Krajinovića i Mikelića, a uz dosad potvđena imena- Plazibata, Brestovca i Kedveša, mislili smo da Glory 95 ne može biti veći i značajniji! Međutim, Nizozemci su nas sve iznenadili objavom na službenim Glory stranicama o nastupu Vite Košara, našeg aktualnog Svjetskog Muay Thai Prvaka i predstavnika Hrvatske na OI Pariz 2024. Spektakl će se održati u Areni Zagreb 21.9.2024., a ulaznice su dostupne preko Eventima.

Vito Košar će u svojoj debitantskoj Glory borbi raditi u Middleweight odnosno srednjoj kategoriji. Protivnik mu je Ulrich Tiebe– inače Afrikanac iz Obale Bjelokosti koji predstavlja Francusku.

Foto: Vito Košar; Instagram

Biti će ovo težak zadatak za obojicu, no s obzirom na vrhunac forme u kojemu je Vito trenutno, ovo će za njega biti odličan ulazak u Glory priču. Vito se trenutno vraća iz Pariza gdje je upisao pobjedu, dva tjedna prije toga je obranio naslov Europskog Sveučilišnog K1 Prvaka, te u 6. mjesecu upisao profi pobjedu na Golden Star 1 eventu u Karlovcu!

Sretno Vito, cijela Hrvatska, a pogotovo Zagreb ti žele puno uspjeha u Gloriju, navijaju za tebe i vjeruje(mo) u veliku pobjedu!

Podsjećamo, u tijeku je i nagradna igra Combat Plusa za osvajanje ulaznica Glory 95 u Areni Zagreb. Nagradna igra se odvija na instagram profilu Combat Plus (@combatplusportal), sudjelujte i osvojite dvije besplatne karte za ovaj spektakl!

Foto: Glory Kickboxing