Već smo izvijestili o najavi novih imena na fight cardu za Glory 95 u Areni Zagreb, Krajinovića i Mikelića, ali i Vite Košara. Međutim, Kickboxing klub Sveti Duh Osijek izvijestio je i o potpisivanju ugovora.

Antonio Krajinović, aktualni WAKO Svjetski Prvak u K1 -75kg, iz Kickboxing kluba Sveti Duh Osijek potpisao je ugovor na dvije godine s Nizozemskom organizacijom Glory. Riječ je o svima poznatoj, najjačoj profesionalnoj Kickboxing organizaciji u Svijetu. Do sada su od Hrvata s Gloryjem ugovore potpisali Mladen Brestovac, Antonio Plazibat i Andrej Kedveš.

Foto: Glory Kickboxing

Nakon potpisivanja ugovora, stavljen je na službenu Glory web stranicu u Welterweight, odnosno Velter kategoriju.

Iako “Krajina” nema profi borbi, iza njega je besprijekorna i dugotrajna amaterska karijera. U toj karijeri je osvojio najmanje deset naslova Prvaka Hrvatske u nekoliko disciplina! Naslovom Svjetskog Prvaka u K1 -75kg, u jednoj od najkonkurentnijih kategorija rijetko tko se može pohvaliti. Vjerujemo stoga da nas čeka vrhunski performans.

Čestitke Krajini, treneru g.Bilandžiću i cijelom timu, želimo im puno uspjeha na Gloryju 95 ali i svim sljedećim nastupima!

Podsjećamo, Combat Plus dijeli dvije ulaznice za Glory 95, potrebno je sudjelovati u nagradnoj igri koja se odvija preko instagram profila @combatplusportal.