Jučer smo izvijestili o povlačenju Plazibata s Glory 95 eventa u Areni Zagreb, 21.9.2024., radi ozljede lakta. Ali, nije rečeno o kakvoj ozljedi i medicinskom stanju je riječ. Plaza je na svojem Youtube profilu objavio video u kojemu pojašnjava o kakvoj ozljedi je riječ sa popratnim rendgenskim snimkama.

Kako Antonio objašnjava, tetive i ligamenti u laktu su mu pred pucanjem– kronično upaljene. Dalje, u pitanju su stres frakture kostiju lakta, odnosno radijalna kost je isto pred pucanjem. Podsjećamo, u posljednjoj borbi Plazibatu je slomljena vanjska podlaktična (ulna) kost.

Našli su mu rupu u laktu, koja je nastala zbog subkondilarne ciste na laktu i degeneracije kostiju. Antonio pojašnjava da mu u određenoj mjeri propadaju kosti lakta.

Napominje da bol ne osjeti toliko, ima inače velik prag na bol, te da radi toga nije ozbiljno shvaćao savjete liječnika i podražaje.

Plazibate želimo Ti uspješan oporavak od srca i nadamo se da te što prije gledamo u ringu! Combat Plus

Bez obzira na sve, Plaza je pozvao da svi dođemo i podržimo Hrvatske borce na eventu 21.9., a na instagram profilu (@combatplusportal) još uvijek traje nagradna igra za dvije ulaznice!