Čelnici FNC-a već neko vrijeme najavljuju veliki događaj u pulskoj Areni koji će se održati u devetom mjesecu ove godine. Znamo da će se na toj priredbi održati finale FON-a, kao i borba između ovogodišnjih trenera, Filipa Pejića i Vase Bakočevića. No, to nije jedini meč koji će privući pažnju publike, jer je FNC nedavno objavio uzbudljivu vijest na svom Instagram profilu.

Fnc-Pula
Foto: FNC 19 plakat, instagram FNC

FNC 19 priredba održat će se 7.9. ove godine, a osim već spomenutog finala FON-a, očekuju nas čak tri borbe za titulu! Možda najiščekivanija borba večeri, barem za veliki dio publike, bit će ona za titulu u teškoj kategoriji.

FNC je nedavno potpisao bivšeg UFC-ovog teškaša, Yorgana De Castra, koji će u svom debiju za FNC dobiti priliku boriti se za titulu protiv trenutnog prvaka Ivana Vitasovića. Vitasović je posljednji put branio svoju titulu prošle godine u Puli, kada je savladao Michala Andryszaka.

Druga borba za titulu, iako bez regionalnih boraca, također obećava uzbuđenje. Riječ je o borbi za titulu u perolakoj kategoriji, gdje će prvak Jordan Barton braniti svoju titulu protiv uvijek atraktivnog Ronyja Jasona. Barton je svoju titulu posljednji put obranio na FNC 15 priredbi u Ljubljani, a ostaje da vidimo hoće li uspjeti i ovog puta. Treća borba za titulu donosi nam novog prvaka u bantam kategoriji. Darko Banović će se za titulu boriti protiv poljskog borca Bartosza Wojcikiewicza, što također obećava sjajan spektakl.

Sve u svemu, jedva čekamo deveti mjesec i ovaj događaj u pulskoj Areni. Pula je uvijek izvrstan domaćin borilačkih priredbi, a FNC događaji u Areni su posebno uzbudljivi.

Ulaznice za FNC 19 u Areni možete kupit klikom OVDJE!