Naš višestruki Svjetski Prvak u Bare Knuckleu, Marko Martinjak, ukrstiti će 9.11.2024. šake sa Bradlyjem Scottom, bivšim UFC borcem!

BYB Extreme ima svoj debi u Wolverhamptonu, u Ujedinjenom Kraljevstvu, 9. studenog u dvorani- The Hangar in Wolverhampton, West Midlands, za “BYB 33 Wolverhampton Brawl“. Događaj će voditi borbe za naslov Svjetskog Prvaka jer će se “The Emperor of BYBMarko “Marvelous” Martinjak boriti protiv Brada Scotta za BYB Super Cruiserweight Police Gazette Diamond Belt.

Marko Martinjak

Podsjećamo, Martinjak (10-2, Zagreb, Hrvatska) nije stranac za BYB trigon (ring s tri kuta), koji se borio u Trilogiji na tri kontinenta za Svjetski dijamantni pojas Police Gazette u Dubaiju, Londonu i SAD-u, nadmašivši Jaromea Hatcha pobjedivši ga dva puta. Marko je višestruki i višedivizijski prvak.

Držao je BKB Svjetski naslov u super srednjoj, poluteškoj i kruzer kategoriji, imao je dva Svjetska dijamantna policijska pojasa Police Gazette (trenutačno posjeduje pojas u super kruzer kategoriji) i bio je prvi nositelj dvostrukog policijskog pojasa Police Gazette World za muškarce.

Bradley Scott

Neporaženi Scott (3-0-1, Bath, Somerset, Ujedinjeno Kraljevstvo), bivši UFC-ov umjetnik mješovitih borilačkih vještina, ima tri prekida u tri Bare Knuckle pobjede. Bio je BKB britanski prvak u kruzer kategoriji prije nego što je tvrtku preuzeo BYB.‍ Riječ je o iskusnom borcu, međutim vjerujemo kako će Martinjak borbu odraditi bez većih problema te obraniti titulu!

Foto: BYB Extreme

Također, održati će se borba između Dana “Big Pod” Podmorea i Ryana “The Cockroach” Barretta (Romeo Bravo), za Bridgerweight Police Gazette Diamond Belt. Podmore (6-3, Birmingham, West Midlands, UK) i Barrett (5-4 Coalville, Leicestershire, UK) prethodno su se sučelili 2022. pod okriljem BKB-a, a Podmore je pobijedio tehničkim nokautom.

Ulaznice su već u prodaji na https://www.bybextreme.com/upcoming-brawls/byb-33-wolverhampton-brawl.

Combat Plus ovom prilikom želi Marku puno uspjeha i odličnu borbu, pratimo Te!

Izvor: BYB Extreme