Sljedećeg tjedna održava se Gloryjeva priredba u Zagrebu, a budući da je Antonio Plazibat i dalje ozlijeđen, glavni događaj bit će teškaški “title eliminator” između Levija Rigtersa i Bahrama Rajabzadeha. Uz njih, na priredbi će nastupiti i Mladen Brestovac u svom oproštajnom meču, kao i nekoliko drugih domaćih kickboksača.

Brestovac se prvotno trebao boriti protiv Vladimira Toktasynova, no stigla je vijest da je Toktasynov prisiljen povući se zbog ozljede. Iz Gloryja nisu naveli dodatne detalje. Srećom, organizatori su brzo reagirali i pronašli zamjenu – Brestovac će se sada suočiti s francuskim teškašem Karimom Dianom (16-13, 3 nokauta). Diana, o kojem na službenoj stranici Gloryja nema mnogo informacija, ima 32 godine, visok je 188 cm i težak 105 kg. Unatoč promjeni protivnika, vjerujemo da će Brestovac uspješno završiti svoju karijeru pobjedom.

Još jedna promjena dogodila se u borbi između Hamiche i francuskog borca Do-a. Hamicha je zbog ozljede morao odustati, a u njegovu će ulogu uskočiti hrvatski borac Filip Matić. Ovo će biti velik iskorak za Matića, koji će se prvi put boriti na velikoj sceni, te mu također želimo puno uspjeha i pobjedu.

Ozljede su sastavni dio borilačkog sporta, stoga ovakvi izostanci boraca nisu neočekivani. Srećom, Glory je pravovremeno našao zamjene i dodao još jednog hrvatskog borca na priredbu. S nestrpljenjem iščekujemo sljedeću subotu!